Rólam

Tisztelt Olvasó!

Köszönöm, hogy felkereste weblapom, engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzak.


Győrben élek születésem óta, s talán hallott már politikai és közéleti tevékenységeimről, mivel 2007. óta a Fidelitas győri szervezetét irányítom, illetve az országos választmány alelnökeként is dolgoztam valamint Győr város önkormányzatának bizottságaiban kezdtem el politikai-szakmai munkáimat. Továbbá Borkai Zsolt polgármester-és országgyűlési képviselő politikai munkatársaként is dolgoztam és 2010-től önkormányzati képviselő vagyok, immár 2014-ben másodszorra megválasztva.


Közéleti tevékenységeim 2010.októberéig, amikor önkormányzati képviselőnek választottak:

 

Bevezettük Győrben a dohányzás tilalmát a játszótereken. A győri közgyűlés 100 százalékos támogatottság mellett fogadta el a rendeletet!
Később országos kampányt is indítottam, több más város átvette a győri kezdeményezést!


 

 

Kampányt indítottam a kamionok M1-es autópályán való előzésének tiltása érdekében, mivel sajnálatos balesetek - többek között győriek tragédiájával végződő is - történtek és sikerült több szakaszon is betiltani a rendkívül veszélyes műveletet a kezdeményezés hatására.


"Egyenes Beszéd" címmel fórumot indítottunk, melyet megtisztelt eddig részvételével Borkai Zsolt polgármester, Tarlós István Fidesz fővárosi frakcióvezető, Rogán Antal Budapest V.kerületi polgármester, Buzánszky Jenő az "Aranycsapat" tagja , Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, Török Gábor politológus, Pokorni Zoltán Fidesz alelnök.

 


Felemeltük a szavunkat akkor, amikor az MSZP-SZDSZ kormány megemelte az áfát, a táppénz 10 százalékát elvette, bevezette az ingatlanadót, a 65 év nyugdíjkorhatárt, megszűntette  a gáz-és távhő árkompenzációját a lakástámogatást, a "szocpolt", a 13. havi nyugdíjat, illetve a gyest és gyedet 2 évben maximálta, a családi pótlékot pedig befagyasztotta.

 

 

 

Hagyománnyá vált, hogy csapatommal minden évben Győr egyik részét megtisztítottuk a szeméttől és virágosítottuk és a későbbiekben is folytatjuk.

 

 

 

 

Kiálltunk a mozgássérültekért és internetes kampányt indítottunk a parkolásuk segítéséért, visszaszorítva az illegális, engedély nélküli parkolásokat. Továbbra is folytatjuk munkánkat a szabálytalanságok visszaszorításáért!

 

 

 


Minden év karácsonyakor felkerestük a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat, ahol a gyermekeknek ajándékokkal kedveskedünk. Büszke vagyok rá, hogy egyedüli ifjúsági szervezetként kerültünk fel a kórház támogatói falára!

 


 

 

Jótékonysági akciónk keretében felkerestük 2010 tavaszán az áradások során károsult bőnyi családokat és adományokat adtunk át nekik.

 

 

 

 

 

Köszönöm, hogy megtisztelt a fentiek elolvasásával. Úgy gondolom, hogy hasonló intenzitással és elszántsággal, a társadalom minden tagjai iránt való kiállással és képviseletével tudnék tenni azért, hogy Adyváros-és Jancsifalu tovább szépüljön, bővüljön, biztonságosabb és élhetőbb legyen. Rajtam nem fog múlni, ne múljon Önön sem, számítok a támogatására!


A 2010. évi őszi választások utáni, további közéleti munkáimat - mint már önkormányzati képviselő 2010.őszétől, majd mint alpolgármester 2014.novembertől - a HÍREK oldalon tekintheti meg!Megosztás