JANCSIFALUÉRT DÍJ ÁTADÁSA A CSALÁDI NAPON!

2011. szeptember 19. 12:31

A Jancsifalu Szolgálatáért díjat először adományozta  Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a díj megalapítása óta. A díj átadása ünnepélyes keretek között a VI. Jancsifalusi Napon történt, ahol az önkormányzat részéről a körzet önkormányzati képviselője Kalmár Ákos és Radnóti Ákos adták át a díjat Balla Jenőnek a Jancsifaluért Egyesület elnökének. A képviselők anyagilag is támogatták a rendezvény létrejöttét és a közönség előtt beszámoltak az általuk képviselt városrészek fejlődéséről és méltatták az egyesület munkáját.


Balla Jenő a városrész fejlődésének érdekében végzett lelkiismeretes és megbecsült tevékenysége, valamint a közösség érdekében vállalt kiemelkedő szerepe elismeréseként kaphatta meg az díjat.

A Jancsifaluért Egyesület több mint száz tagja jelenleg is aktívan szervezi Jancsifalu életét és képviseli az ottlakók érdekeit.
(a fényképen balról-jobbra: Kalmár Ákos Gyárváros, Likócs, Jancsifalu képviselője, Balla Jenő Jancsifaluért Egyesület elnöke, Radnóti Ákos Adyváros és Jancsifalu önkormányzati képviselője)

 

6.Jancsifalui családi nap 2011.09.17.

Megosztás