Hírek

MÁSODIK CSALÁDI EGÉSZSÉG+SPORTNAP A BARÁTSÁG PARKBAN!

2011. április 04. 17:57

Az adyvárosi Barátság Parkban kerül megrendezésre a II.Családi Egészség és Sportnap április 10-én. A képviselő - a körzetében lévő rendezvényre - vár mindenkit, tartalmas programok várnak a résztvevőkre. Az egészség érték, a sport lehetőség! Várunk mindenkit szeretettel!

LÁTOGATÁS A SPECIÁLIS SZAKISKOLA ORSZÁGOS VERSENY MEGNYITÓN

2011. április 04. 17:42

Radnóti Ákos választókörzetében lévő Speciális Szakiskola rendezheti meg az Országos Szakmai verseny három napos döntőjét, melynek megnyitóünnepségén a képviselő is részt vett. A jelenlévők köszöntése után rövid műsort adtak az intézmény tanulói, majd a többnapos rendezvényen asztalos, élelmiszer-és vegyiáru-eladói és számítógépes adatrögzítő szakmákban mérheti össze tudásukat a résztvevők.

ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNYI ÜLÉS KAPOSVÁR

2011. március 30. 14:33

Kaposváron ülésezett a Fidelitas Országos Választmánya, melynek alelnöke Radnóti Ákos vezetésével egy győri delegáció is részt vett. A tanácskozás keretében „Új úton Magyarország” címmel konferenciát is volt, melyen Navracsics Tibor és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesek, valamint Tállai András és Soltész Miklós államtitkárok tartottak érdekes előadásokat saját szakterületükről, a Fidelitasról, fiatalok lehetőségeiről, valamint a belpolitikai helyzetről. A közigazgatási és igazságügyi miniszter a Fidelitas kapcsán kifejtette: "Önök a Fidesz jövője, de nemcsak a Fidesz jövője, hanem önök Magyarország jövője is"

LÁTOGATÁS A MÓRA FERENC ISKOLÁBAN

2011. március 28. 14:25

Radnóti Ákos önkormányzati képviselő meglátogatta a választökörzetében lévő Móra Ferenc Általános és Középiskolát. A találkozón az intézmény igazgatójával, Csengeri Máriával megbeszélést folytattak, ahol szó volt a város 2011.évi költségvetésében szereplő 260 milliós kiadásról, melynek köszönhetően megújul az iskola komplex energetikai rendszere, melyre már régóta vágytak az intézmény részéről és külön öröm, hogy a városvezetés ilyen kiemelten foglalkozik az iskolahálózat fejlesztésével és korszerűsíti az adyvárosi intézményt . Szó volt a további együttműködési lehetőségekről, illetve áttekintették az iskola működését, mely során a képviselő biztosította, hogy megad minden segítséget, hogy a további fejlődés zavartalan legyen.

ELFOGADTA A KÖZGYŰLÉS A GAZDASÁGI PROGRAMOT

2011. március 25. 12:22

Győr 2014-ig szóló gazdasági programját a képviselők közül mindenki elfogadta. Horváth Csaba rendőr ezredes a város közbiztonsági kérdéseiről, a kapitányság eredményeiről számolt be. Az ETO bajnokcsapatának legendás edzője Verebes József pedig 70.születésnapja alkalmából a közgyűlés kezdete előtt Győr ezüst emlékérmét vehette át.

MÁRCIUS 15. MEGEMLÉKEZÉS, DÍSZKÖZGYŰLÉS, DÍSZPOLGÁRI CÍMEK ÁTADÁSA

2011. március 15. 12:03

Március 15-én az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc hőseire emlékeztünk. Városi ünnepség, koszorúzás, a díszalegység felvonulása és városi díszközgyűlés. A Fidelitas nevében Radnóti Ákos elnök koszorúzott. Dr. Ottófi Rudolf posztumusz díszpolgári címet kapott, díszpolgárrá avatták Michael Leiert. Pro-Urbe díjat kapott Prof. Dr. Oláh Attila orvos igazgató, Szük Ödön fotóriporter és a Győri Rába ETO 1986-ban IHF kupát nyert férfi kézilabda csapata is.

MEGÚJUL A KÖRZETÜNKBEN LÉVŐ MÓRA ISKOLA!

2011. március 07. 22:10

Győr város elfogadott költségvetésében a Móra Ferenc Általános és Középiskolának - mely adyvárosi választókörzetünkben helyezkedik el - a közgyűlés 260 millió Ft kiadást szavazott meg komplex energetikai felújításra, a mellette fekvő Szivárvány Óvoda és Kodály Zoltán úti Bölcsöde számára pedig 72 millió Ft-ot hasonló célokra. Legyünk büszkék, hogy a Fidesz-Kdnp vezetésű közgyűlés kiállt a költségvetés mellett és megvalósulhat Radnóti Ákos képviselő választási ígéretében szereplő fejlesztés!

MUNKACSOPORT ELLENŐRIZTE A SZOCIÁLIS LAKÁSOKAT

2011. március 07. 11:27

Megtartottuk az ellenőrzést Adyvárosban azzal a munkacsoporttal, amely a városlakók, a győri lakóközösségek nyugalmát szolgálja, biztonságérzetét erősíti. A bizottságba delegálva volt Radnóti Ákos képviselő is, aki a város humánpolitikai vezetőivel, a lakásügyi osztály képviselőjével, a Győr-Szol munkatársaival és a Családsegítő Intézet kollégájával látogatott meg váratlan megjelenéssel hét családot, akik szociális bérlakásban élnek. Az említett bérlőkre sok panasz érkezett a nem megfelelő magatartás, a közösségi normák figyelmen kívül hagyása és a lakókörnyezetük elhanyagoltsága miatt, illetve jelentős közműtartozásokat is felhalmoztak. További ellenőrzések előzetes bejelentés nélkül folytatódni fognak!

34.UTAZÁSI KIÁLLÍTÁS BUDAPEST MEGNYITÓ

2011. március 04. 20:43

A Budapesti Utazási Kiállítás nyitónapján megjelentek a győri önkormányzat vezetői, Borkai Zsolt polgármester, Bolla Péter kabinetfőnök és az önkormányzati képviselők, köztük Radnóti Ákos is. A város az Audi és az egyetem közös sajtótájékoztatóján hirdetett összefogást. A kiállítás díszvendégeként Győr 60 négyzetméteres standon mutatja be kínálatát.

A KÖZGYŰLÉS ELFOGADTA A VÁROS KÖLTSÉGVETÉSÉT

2011. február 26. 19:26

A győri közgyűlés 02.25-i ülésén a képviselők a megyeszékhely több mint 41 milliárd forintos 2011-es költségvetését fogadták el. Radnóti Ákos a pénzügyi bizottság elnöke ismertette a testület álláspontját.

ÚJ ZAJVÉDŐ FAL ÉPÜLT

2011. január 27. 14:29

Győrben, a Szauter úti lakóházakat, az Ifjúság körút hátsó háztömbjeit védő korszerűtlen zajvédő fal 100 méteres szakaszát cserélték ki magas minőségű Leier Durisol zajvédő falpanelekre. A három millió forint értékű  zajvédő fal jelenleg az egyik legmodernebb építőipari termék: kiváló zajszigetelő, ugyanakkor légáteresztő, ellenáll a különböző időjárási viszontagságoknak, ezért felújításra nem szorul, ráadásul környezetbarát fabetonból készül. Köszönet a Leier Hungária Kft-nek!

FIDELITAS ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNYI ÜLÉS

2010. december 05. 19:16

Székesfehérváron rendezte meg a Fidelitas Országos Választmánya legutóbbi ülését, ahol Radnóti Ákos országos alelnök vezetésével részt vett egy gyõri küldöttség is. Az alkalom során egyben a szervezet 14. születésnapját is megünnepelték. A rendezvényen ott volt Varga Mihály, a Fidesz alelnöke, a Miniszterelnökséget vezetõ államtitkár, valamint Pintér Sándor belügyminiszter, s részt vett a programon több, az új nemzedék tagjaiból kikerült önkormányzati képviselõ is.

DÍJÁTADÁS AZ IPARTESTÜLET DÍSZKÖZGYŰLÉSÉN!

2010. november 29. 19:11

Százhuszonöt éves évfordulóját ünnepelte a Győri Ipartestület, melyen a győri önkormányzat nevében Radnóti Ákos adta át a város emlékérmét Borkai Zsolt polgármester képviseletében.

KÖZGYŰLÉS VOLT, RADNÓTI ÁKOS A TÁRSULÁSI TANÁCSBAN

2010. november 13. 13:18

Közgyűlés volt október 28-án, ahol Radnóti Ákost a 112 önkormányzat által létrehozott Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsába választottak.

MEGALAKULT A KÖZGYŰLÉS!

2010. október 22. 13:13

A győri közgyűlés kétnapos alakuló ülést tartott október 14-15-én, ahol a polgármester és az önkormányzati képviselők letették esküjüket, Borkai Zsolt ismertette a polgármesteri programot. Másnap megválasztották az alpolgármestereket és a bizottsági elnököket. Radnóti Ákos a Pénzügyi Bizottság elnöke lett.

Startra kész az új nemzedék!

2010. október 15. 09:54

Október harmadikát követő napokban sorra tartják az önkormányzatok alakuló üléseiket. Ezeken a képviselő-testületi üléseken sok olyan fiatal teszi le az esküt, aki a Fidelitasban dolgozik, vagy korábban szervezetünkön keresztül került kapcsolatba a politikával.

Készítettünk egy montázs képet, melyen a győri Fidelitas képviselői is, köztük Radnóti Ákos is megtalálható!

KÖSZÖNJÜK!

2010. október 05. 10:53

Köszönjük a támogatását, mellyel elsöprő sikert aratott a Fidesz Győrben és óriási fölénnyel Borkai Zsolt lett ismét Győr polgármestere, illetve a 16 egyéni körzetben, mindenhol 50%-nál magasabb Fidesz eredménnyel képviselő lett a Fidesz összes jelöltje. Így 2010-től Radnóti Ákos fogja Adyváros-és Jancsifalu képviseletét a 7.számú választókörzetben ellátni. KÖSZÖNJÜK A BIZALMAT!

Vasárnap Újra Fidesz!

2010. október 01. 21:51

MOST VASÁRNAP ÚJRA FIDESZ!


SZAVAZZON BORKAI ZSOLT POLGÁRMESTER-JELÖLTRE

ÉS

RADNÓTI ÁKOS ADYVÁROS-ÉS JANCSIFALU 07.SZ.VK. KÉPVISELŐ-JELÖLTJÉRE!

Egészség+sportnap a Barátság Parkban!

2010. szeptember 25. 12:43

Egész napos egészség-és sportnap lesz a Barátság Parkban október 2-án! Reggeltől a VI.Arrabona Futófesztivál is itt kerül megrendezésre!

Én ott leszek! Közös bemelegítés Borkai Zsolttal 14 órától!

Mindenkit várunk szeretettel!

'Jancsifalui napon' jártam!

2010. szeptember 08. 16:36

A közelmúltban vettem részt az ötödik alkalommal megrendezett Jancsifaluért Egyesület családi napján, melyre ellátogattak mellettem Szabó Erik és Kalmár Ákos, a körzet további  Fidesz-Kdnp-s képviselő-jelöltjei is. Örültünk a jelenlévők észrevételeinek és érdeklődésének, szívesen fogadtuk kedves szavaikat is. A program során volt közös főzés, gyermekrendezvények és zenés mulatság, jövőre ismét eljövünk!

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 [19] 20