Hírek

5.JANCSIFALUI NAP

2010. augusztus 31. 15:57

Szeretettel meghívom Önt és kedves családját a 2010. szeptember 4-én szombaton 14-18.00-ig megrendezésre kerülő 5. JANCSIFALUSI CSALÁDI NAPRA.

Helyszín: Győr Urbantsok utcai focipálya és környéke

A rendezvényen lehetőség lesz a velem való találkozásra és Borkai Zsolt polgármester-jelölt Úr is megtiszteli az eseményt részvételével.

Gyermek programok: Légvár, Kézműves foglalkozás, Ügyességi versenyek, Gyerek karaoke. A zenés-táncos mulatság jó hangulatáért a Szignál-Trió zenekar felelős. Rossz idő estén a programok az Ipar úti felüljáró alatt kerülnek lebonyolításra.

Folyamatos az ajánlószelvény-gyűjtés

2010. augusztus 27. 22:30

Köszönöm Önöknek az eddig leadott ajánlószelvényeket, megtisztelő a bizalom, hogy sok száz ajánlást és pozitív visszajelzést kaptam Önöktől már eddig is. Személyesen is jelen vagyok minden nap a választókörzetemben és gyűjtöm továbbra is az ajánlásokat!

Rövid programbemutatás

2010. augusztus 18. 10:52

Tisztelt Választópolgár!

Az alábbi rövid hírdetéssel találkozhatott a médiában.

A legfontosabb feladat a közbiztonság javítása, így például a Bán Aladár út és a körzet további részein térfigyelõ kamerarendszer kiterjesztése. A jövõ feladata a Barátság Sportpark mellett további parkok és zöldterületek rendbetétele,megújítása. Az Ifjúság körút burkolatának és Adyváros közvilágításának javítása. A Kodály Zoltán út–Ifjúság körút csomópontjának átépítése, biztonságosabbá tétele.

A legfontosabb feladat a közbiztonság
javítása, így például a
Bán Aladár út és a körzet további
részein térfigyelõ kamerarendszer
kiterjesztése. A jövõ
feladata a Barátság Sportpark
mellett további parkok és zöldterületek rendbetétele,
megújítása. Az Ifjúság körút burkolatának
és Adyváros közvilágításának javítása. A Kodály
Zoltán út–Ifjúság körút csomópontjának átépítése,
biztonságosabbá tétele.

Ajánlószelvény-gyűjtés

2010. augusztus 07. 15:38

Nemsokára indul augusztus 16-án a kopogtatócédulák kiszállítása, majd gyűjtése. A következő oldalon az aktuális ajánlószelvény-gyűjtésről olvashat hasznos információkat! Számítok a támogatására!

Ismét Borkai Zsolt a Fidesz polgármesterjelöltje

2010. augusztus 07. 14:33

Ismét Borkai Zsoltot, a jelenlegi polgármestert indítja a 2010-es önkormányzati választásokon polgármesterjelöltnek a Fidesz Győri Szervezete, erről korábbi közgyűlésén hozott egyhangúlag döntést.

A Fidesz győri képviselőjelöltjei

2010. augusztus 06. 18:14

Sólyom László korábbi köztársasági elnök a legkorábbi lehetséges dátumra, október 3-ra tûzte ki a 2010. évi önkormányzati választások idõpontját. Gyõrben a legerõsebb politikai erõt, a megyeszékhelyet jelenleg is irányító Fidesz–KDNP összefogást felkészülten érte az államfõ döntése: a polgári koalíció volt az elsõ, aki bejelentette polgármesterjelöltjét, a 2006 óta hivatalban lévõ Borkai Zsoltot, és az új körzethatárok kijelölése után (a városban 21-rõl 16-ra csökken az egyéni képviselõi körzetek száma) a jobboldali pártok az elsõk, akik megnevezik,hogy az egyes városrészekben kik mérettetik meg magukat a szavazók bizalmáért.

Elindult a weblapom!

2010. augusztus 06. 17:56

Köszöntöm weblapomon! Bízom benne, hogy hasznos információkat talál az adyvárosi-és jancsifalui választókörzetünkről, az eseményekről és rólam. Várom bármilyen ötletét, javaslatát a weblappal kacsolatban is! Jó böngészést kívánok!

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 [21]